^Naar boven

  • CLOSE UP

    Vingervlugheid en techniek komen hier samen. De basis van alles.

  • STAGE MAGIC

    Magie op het toneel geeft een extra dynamiek. Alles wordt uitvergroot of juist verkleind...

  • ILLUSIONS

    Niets is wat het lijkt en zelfs dat niet. Hoe meer je kijkt hoe minder je ziet.....

Mundus Vult Decipi, Ergo Decipiatur (Petronius)

De Eregalerij van De Magische Loge  

eregalerij1

De Magische Loge wordt gesteund door een commissie van aanbeveling. Deze commissieleden zijn opgenomen in de door de Magische Loge opgerichte Eregalerij. De Eregalerij bestaat o.a. uit: Hans Klok, The Prince of Illusions, Christian Farla, Rob en Emiel, Royce, Dion van Rijt, Ger Copper. Allen zijn veelvoudig nationaal en internationaal bekroond.

De Loge stelt zich onder meer ten doel evenementen te organiseren, in allereerste instantie voor een goochel en variété georiënteerde doelgroep. Om met name de goochelkunst te promoten zijn bij deze evenementen ook "leken" welkom.

Organisatie van de desbetreffende evenementen geschiedt geheel voor eigen rekening en risico. Individuele leden van De Magische Loge zijn tevens lid van andere goochelverenigingen, nationaal en internationaal.

Verrichtingen van de Loge zijn o.a. de organisatie van de Masters of Magic 2000 in de Meervaart te Amsterdam, met internationale prijswinnaars op goochelgebied waarbij meer dan 800 gasten acte de présence gaven. Het Nieuwjaarstreffen 2008 in De Speeldoos in Baarn. 2009 de Junior Masters of Magic en de Nederlandse Kampioenschappen in het Pim Jacobs Theater in Maarssen. Magique ludiek in 2010 in de theatertenten va Casablanca. 2014 de fotowedstrijd in het Magic Art Center te Bennebroek.

Daarnaast is de Loge al jaren actief in het coachen van artiesten en heeft zij goede contacten opgebouwd in de show- en circuswereld. Ook heeft De Magische Loge in de afgelopen jaren met vakbroeders intervisiegesprekken georganiseerd, waardoor zij meer inzicht kregen in hun eigen act. Elke goochelaar wordt de mogelijkheid geboden om tegen een kleine vergoeding een beroep te doen op de stichting.

StartVorige12VolgendeEinde
Goochelaars NL
Magic Shop
Goochelaars.com
Copyright © 2015. Magische Loge  Rights Reserved.