^Naar boven

  • CLOSE UP

    Vingervlugheid en techniek komen hier samen. De basis van alles.

  • STAGE MAGIC

    Magie op het toneel geeft een extra dynamiek. Alles wordt uitvergroot of juist verkleind...

  • ILLUSIONS

    Niets is wat het lijkt en zelfs dat niet. Hoe meer je kijkt hoe minder je ziet.....

Mundus Vult Decipi, Ergo Decipiatur (Petronius)

Van oudsher fantaseren mensen over dingen die niet kunnen. Zo heeft de mens altijd de drang gehad om te kunnen vliegen of om onzichtbaar te zijn. De fantasie over een tijdmachine is een gegeven waarbij de mens zich razendsnel wil kunnen verplaatsen. Ook het verlangen van de onaantastbaarheid van de mens speelt een grote rol. Illusionisten hebben daar handig op ingespeeld en zij hanteren de volgende basisprincipes.

Verdwijning en verschijning. Zweven en vliegen. Snel verplaatsen en onaantastbaar zijn.

Als je naar de shows van onze Nederlandse illusionisten kijkt zoals, Hans Klok, Christian Farla, Royce, en the Prince of Illusions dan kun je zien dat zij allen werken volgens deze principes.

Alle illusionisten en goochelaars hebben één ding gemeen. Ze willen het publiek laten geloven dat het onmogelijke mogelijk is. Zij slagen daar vaak wonderbaarlijk goed in. Onze Nederlandse illusionisten zijn binnen de wereld der magie maar ook ver daar buiten wereld beroemd.

Als u een illusionist in wilt huren raden wij u aan dit te doen bij één van de gerenommeerde theaterbureaus. Zij kunnen u goed adviseren voor wat betreft de omstandigheden, de accommodatie, licht en geluid en de uiteindelijke kosten.

Goochelaars NL
Magic Shop
Goochelaars.com
Copyright © 2015. Magische Loge  Rights Reserved.